rosni's FotoPage

By: rosni musthaffa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Friday, 9-Oct-2009 06:49 Email | Share | | Bookmark
Tudung bawal clearance sale!!

Pink batu oktant (RM40 termasuk pos)
Tudung bawal batu oktant (RM30 termasuk pos)
Jualan ni untuk habiskan stok di tangan.Bayaran boleh di buat secara online ke bank berikut:

Maybank Bhd : 1621-1587-3994
ROSNIWATI BT MUSTHAFFA

Butiran bayaran sila email ke aldina06@gmail.com atau xcaninax@yahoo.com atau sms ke 016-2211201 untuk pengesahan.Barang akan di pos setelah bayaran penuh di buat.

Cepat! Selagi stok masih ada. Murah je sebab nak habiskan stok je.


Thursday, 3-Sep-2009 08:17 Email | Share | | Bookmark
Salam Ramadhan 1430Hijrah

dah lama x update my fotopages ni....sedar tak sedar dah 13 hari Ramadhan dah berlalu. Ku harap kan moga tahun ni ada perubahan yg > baik utk bekalan ibadat ku yang x sempurna ni....em last week 29 hb Aug- 31 Aug semua adik -beradik berkumpul buka posa ramai2. Rasanya emak + abah orang paling gembira waktu tu sebab semua anak cucu nya balik....jarang sekali dapat kami semua berkumpul mcm ni.....ank2 ku seperti biasa seronok semacam bila blk jengka. Mcm dah x nak balik ke klang semula....mana tak nya, uminya pon berperasaan yang sama.....


Wednesday, 20-Aug-2008 02:50 Email | Share | | Bookmark

My beloved prince & princess @ Telok Cempedak


Friday, 15-Aug-2008 02:34 Email | Share | | Bookmark
Twinkle - twinkle Umi : First Besday!

Mata bulat, aum cak
Posing dpn rumah atok & nenek
[b]
Alhamdulillah, dah setahun anak Umi, Umi doakan moga Zara Ruqaiyah diberkati dan dimurahkan rezeki sentiasa. Amin.
Comelnye die....


Thursday, 5-Jun-2008 05:50 Email | Share | | Bookmark

Hi! Semua, jom shopping tudung kat sini....cantik2 belaka.rambang mata koi ni.... ..
Dekat nak raya ni mesti ramai yg berminat....jom shoping online..


http://tudung-online.com/?ref=rosni


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net